Edit Content

Biyografi

6 Ağustos 1968’de Tekirdağ’da doğan Mustafa Şentop , Türk siyasetçi ve 24, 25, 26. Dönem Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İstanbul, 27. Dönem AK Parti Tekirdağ milletvekili...

İletişim

 TBMM BAŞKANI ŞENTOP, HİZMETE AÇILAN KUZEY MARMARA OTOYOLU’NUN 6. KESİMİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

TBMM BAŞKANI ŞENTOP, HİZMETE AÇILAN KUZEY MARMARA OTOYOLU’NUN 6. KESİMİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, bugün hizmete giren Kuzey Marmara Otoyolu’nun son kesimi olan İzmit-Akyazı bölümünde incelemelerde bulunarak, Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım’dan bilgi aldı.

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantıyla katıldığı Kuzey Marmara Otoyolu’nun son kesimi olan İzmit-Akyazı bölümü (6. kesim) düzenlenen törenle açıldı.

Açılıştan önce otoyolda incelemelerde bulunan TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım’dan bilgi aldı.

TBMM Başkanı Şentop, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise, “Bugün hizmete giren Kuzey Marmara Otoyolu’nun son kesimi olan İzmit-Akyazı bölümünden geçerek İstanbul’a ulaştık. Ülkemizin yeniden inşa edilmesine öncülük eden Sayın Cumhurbaşkanımıza, Ulaştırma Bakanımıza ve Karayolları Müdürlüğü ile katkısı bulunan herkese teşekkür ederim.” ifadesini kullandı.

Kuzey Marmara Otoyolu 6. kesiminin açılışı dolayısıyla TEM Akyazı Kavşağı’nda düzenlenen törene ise, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, AK Parti Sakarya milletvekilleri Kenan Sofuoğlu, Recep Uncuoğlu, Çiğdem Erdoğan Atabek, Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ile diğer ilgililer katıldı.